Delta Barna


Majoristes de fruita i verdura

Satisfem la demanda dels nostres clients basant el nostre negoci en la confiança i la relació a llarg termini. Operem des de Mercabarna per oferir els productes més frescos dels millors productors nacionals i internacionals.


Saber Més

Els nostres productes, SEMPRE FRESCOS

FRUITES I VERDURES FRESQUES


Oferim a la nostra cartera de clients una gran selecció de fruites, verdures i hortalisses despatxades diàriament.

Seleccionem acuradament als nostres proveïdors a nivell local i global i treballem amb equips que comparteixen amb nosaltres l'excel·lència en qualitat i servei.

FRUITES I VERDURES FRESQUES ENVASADES


Seleccionem fruites i verdures en orígens diversos i de varietats específiques. Treballem un ampli assortiment de calibres i qualitats.

També t'oferim productes envasats al nostre obrador amb un ampli ventall que va des de les herbes brou, pebrots padró, ... o qualsevol altre producte que desitgis envasar. En formats adequats a les necessitats del consumidor actual, pràctics i manejables en els teus lineals.

Serveis

T'escoltem i assessorem per trobar la millor solució junts.

Disposem de gran varietat de fruites i verdures fresques durant tot l'any
Prioritzem el teu negoci: Ens adaptem a la qualitat i el preu que vols
Oferim una gamma completa de solucions que responen a les teves necessitats
Majoristes de fruita i verdura

Satisfem les demandes de tot tipus de clients basant el nostre negoci en la confiança mútua i la relació a llarg termini.

Valors

Deltabarna neix el 1973 per comercialitzar els cultius recol·lectats al Delta del Llobregat al mercat central de Barcelona. Els nostres valors són servei, qualitat, innovació i flexibilitat, uns principis que avalen una trajectòria de més de 40 anys. Operem a Mercabarna per oferir el millor producte del dia de productors nacionals i internacionals.

Logística

Ubicats a Mercabarna, principal HUB Agro-logístic del Sud d'Europa 1,7 M Tns., 25% en exportació (font MB 2014), i en clar creixement, tenim accés a les mes completes xarxes logístiques terrestres, aèries i marítimes.

Innovació

Un equip inquiet, en constant investigació i que analitza les demandes de consumidors finals i clients per satisfer-les de la millor manera possible. Amb una àmplia oferta que abasta des de la fruita semideshidratada, mini vegetals i quarta gamma, fins a les super-fruites.

Compromesos amb la Societat


DELTA col·labora amb la “Fundació Banc dels Aliments” des dels seus inicis, vàrem participar activament en la posada en marxa del magatzem de la fundació a Mercabarna.

Aquesta Fundació té com a principal objectiu recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals perquè els facin arribar a les persones necessitades.

Estem activament involucrats en aquesta causa perquè creiem que és responsabilitat de tots aconseguir una societat més justa i més sostenible.


Coneix la Fundació

ens trobaràs a

Mercat central de Barcelona, Mercabarna es un dels principals mercats europeus d'aliments frescos, amb casi 2 milions de tones comercialitzades al any que es distribueixen por tot el món. En total, Mercabarna proveix de productes frescos a més de 10 milions de consumidors.

Correu Electrònic
deltabarna@deltabarna.com
Horari
de Dilluns a Divendres
de 8:30h a 18:30h